Softplay

SOFTPLAY este amenajat pe o suprafata de 200 mp in mall-ul CENTRAL PLAZA BACAU si contine un loc de joaca pentru copii, un spatiu pentru petreceri si un spatiu dedicat jocurilor linistite si activitatilor creative.

La SOFTPLAY distractia este garantata de structurile modulare pe mai multe nivele, labirinturi, obstacole, tobogane, piscina mare cu bile, gonflabil, casute, plusuri, jocuri de constructie, papusi, masini, mese speciale de desen, multe alte jocuri si jucarii. Ia-ti prietenii si vino la distractie. Si chiar daca vii singur, la SOFTPLAY iti vei face noi prieteni cu care sa-ti petreci timpul liber.
 
Organizam petreceri cu ocazia zilelor de nastere sau onomastice, la care tu iti inviti prietenii, iar noi iti aducem personajele de poveste favorite. In plus organizam spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru. Suntem la dispozitia micutilor clienti in toate evenimentele importante din an. Daca ai vreo idee, vino sa vedem cum o putem realiza impreuna.Misiunea noastra este de a oferi copiilor un loc de joaca sigur, distractiv si educative. In incinta spatiului de joaca parintii sau bunicii pot urmari si chiar participa la joaca copiilor.Va asteptam cu drag la SOFTPLAY!

HAI LA JOACA!