Gallieri

Gallieri este savoarea misterului dar şi secretul trăirii unor momente magice. Gallieri vorbeşte cu tine într-un limbaj aparte, fabulos, pentru că tu ai nevoie de atâtea ori de căldură, de frumuseţe, intimitate. Fie că este vorba de sticlă sablată artistic, sau de sticlă fuzionata după reţete tradiţionale, Gallieri adăugă trăirii tale linişte, încântare, bucurie.

 
Gallieri oferă un înalt nivel de calitate precizie şi expertiză. Aceste calităţi, care nu pot fi dobândite decât prin experienţă, ne îndreptăţesc să descoperim noi formule artistice care să satisfacă cele mai variate gusturi ale clienţilor noştri. Gallieri este o bogăţie de lucrări de artă surprinse pe sticlă cu pasiunes şi profesionalism.

Cunoscut printre clienţi, proiectanţi, constructori designeri şi dezvoltatori de pretutindeni, pentru execuţia de cea mai bună calitate a produselor din sticlă, Gallieri este apreciat pentru o gală largă de proiectare, pentru versalitatea service-lui şi statisfactia la nivel de client. Gallieri este conceput a se potrivi cu orice stil! De la simplu la extravagant! Cerul este limita în posibilităţile de design. Variind de la abstract la frunze, flori şi scene fermecătoare cu peisaje, aveţi o mulţime de posibilităţi de a alege dintr-o gamă variată de proiecte de design. Gallieri este soluţia perfectă pentru a obţine intimitate la intrare sau baie, sau oriunde vă doriţi, fără a sacrifica lumina. Gallieri este un simbol al transformării artistice a sticlei.

Civilizaţia modernă dezvolta sticlă dincolo de utilitate. Încarcă transparentă cu arta pură, un design de mare valoare estetică. Pretutindeni suntem întâmpinaţi de frumos şi sticla este materialul poate cel mai popular în atingerea perfecţiunii estetice rurale contemporane. Gallieri adăugă proprietăţilor fizice şi chimice ale sticlei, o gamă largă de culori, tehnici de înglobare şi imprimare pe sticlă. O locuinţă, birou, loc de muncă, poate fi transformate în medii în care îţi face plăcere să exişti. Nimic nu este mai benefică decât starea de linişte împlinită pe care sticlă prelucrată în diverse tehnici estetice o poate realiza.